Badkamer installeren in Rotterdam?

Wilt u een kraan of bad plaatsen, of een gehele badkamer installeren? In de regio Rotterdam is Loodgietersbedrijf Folstra B.V. uw specialist. Alle werkzaamheden omtrent uw badkamer kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Onze gekwalificeerde medewerkers zorgen altijd voor vlugge en vakkundige service.

Wij denken met u mee

Mensen hechten grote waarde aan een mooie en gebruiksvriendelijke badkamer, die jarenlang meegaat. Een keuze voor een nieuw exemplaar maken, is dan vaak ook niet zo eenvoudig. Kunt u wat hulp gebruiken bij het nadenken over uw voorkeur? Wij denken met u mee. Uw badkamer installateur heeft jarenlange ervaring en kan u van deskundig advies voorzien. Wat voor soort douche past het best in uw situatie? Of kiest u misschien voor een luxe bad? Met onze hulp zet u alle alternatieven overzichtelijk op een rij. Zo kunt u een verantwoorde keus maken. Vervolgens laat u ons de badkamer installeren en kunt u er jarenlang van genieten.

Installatie, reparatie en renovatie

Vanzelfsprekend staat uw badkamer installateur voor alle installatiewerkzaamheden voor u klaar. Ook als u een reparatie of renovatie van uw sanitair wilt laten uitvoeren, bent u bij ons aan het juiste adres. Een douchebak plaatsen of repareren? Wilt u nieuwe tegels laten zetten? Of dient er een ventilatiesysteem te worden aangelegd? Om welke badkamerklus het ook gaat, u kunt ons inschakelen. Installatie, reparatie of renovatie: wij zijn u graag van dienst. Benieuwd naar de vele opties? Bel ons op 010 - 600 11 57 en we vertellen u alles over de ruime mogelijkheden!