Loodgieter Hoogvliet

Bent u op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Hoogvliet? Twijfel dan niet langer en neem contact op met Folstra B.V. via het nummer 010 - 600 11 57. Wij helpen u met alle loodgietersklussen in Hoogvliet en omgeving. Kwaliteit staat bij ons bedrijf hoog in het vaandel; deze kwaliteit kunnen wij waarborgen door het werken met de modernste materialen en technieken. In Hoogvliet en omgeving hebben wij in de loop der jaren een zeer tevreden klantenkring opgebouwd en ook voor u zijn wij de juiste loodgieter. Dus woont u in Hoogvliet en bent u op zoek naar een specialist? Neem dan contact met ons op!

Loodgieter Hoogvliet spoedservice

Voor spoedgevallen kunt u ons altijd 24/7 bereiken. Zo blijft u niet lang met ongemakken zitten, want wij weten namelijk als geen ander hoe vervelend het is als u kampt met een lekkage of een toilet dat u niet kunt gebruiken. Aarzel daarom niet wanneer u een spoedgeval heeft om ons te bellen. U kunt ons dag en nacht bereiken op het nummer 010 - 600 11 57. Heeft het minder spoed dan kunt u ons de volgende dag bellen of ons contactformulier invullen en dan nemen wij contact met u op.

Loodgieter Hoogvliet werkzaamheden

Onze experts zijn er voor de meest uiteenlopende zaken. Van het aanleggen van sanitair en cv tot onderhoud en renovatie: u kunt op ons rekenen. Heeft u een groot project, waarbij ook dak- en rioolwerkzaamheden komen kijken? Of wilt u uw huis toekomstbestendig maken? Ook hiervoor komen we met plezier naar u toe in Rotterdam. Neem vrijblijvend contact met ons loodgietersbedrijf op, en we vertellen u er alles over. Folstra B.V. staat voor u klaar voor de volgende werkzaamheden

Neem contact op via het nummer 010 - 600 11 57 of vul hier het contactformulier in.