Lekkage in Rotterdam?

Lekkage is vervelend en kan voor problemen zorgen. Dat bedrijpen onze loodgieters als geen ander. Daarom staat Loodgietersbedrijf H. Folkers in Rotterdam en omgeving altijd snel voor u klaar. Of u nu te maken heeft met daklekkage of problemen in uw leidingwerk, u kunt op onze service rekenen!

Heeft u het vermoeden dat u te maken heeft met een lekkage? Maak dan direct een afspraak en bel ons spoednummer 010 - 798 00 44. Wij staan u graag te woord en komen zo snel mogelijk naar u toe.

Opsporen van lekkage

Wacht nooit te lang met het inschakelen van een loodgieter als u te maken heeft met lekkage. Dan kan het probleem alleen maar verergeren. Niet alleen uw woning heeft dan te maken met schade. Waterlekkage kan namelijk ook zorgen voor schimmels en deze kunnen uw gezondheid beïnvloeden. Kortom: bel altijd een loodgieter als u vochtplekken op uw plafond of muren ziet.

Uitgebreide service

Heeft u te kampen met een relatief kleine waterlekkage in uw badkamer? Of staat uw hele kelder vol met water? In alle gevallen bieden onze specialisten een uitgebreide service. Wij zorgen er met de juiste gereedschappen voor dat de schade hersteld wordt, en u snel weer door kunt gaan met uw dagelijkse werkzaamheden. In de regio Rotterdam zijn wij de expert op het gebied van lekkage!