Lekkage Rotterdam?

Lekkage is vervelend en kan voor problemen zorgen. Dat begrijpen onze loodgieters als geen ander. Daarom staat Loodgietersbedrijf Folstra B.V. in Rotterdam en omgeving altijd snel voor u klaar. Of u nu te maken heeft met daklekkage of problemen in uw leidingwerk, u kunt op onze service rekenen!

Lekkage afvoer verhelpen

Heeft u het vermoeden dat u te maken heeft met een lekkage? Maak dan direct een afspraak en bel ons spoednummer 010 - 600 11 57. Wij staan u graag te woord en komen zo snel mogelijk naar u toe.

Lekkage Rotterdam opsporen

Een lekkage herkent u vaak door plassen water op de vloer of natte plekken op het plafond. De oorzaak van het lek is echter niet altijd even gemakkelijk te achterhalen. Gelukkig zijn onze loodgieters erin getraind om de oorzaak te vinden. Door middel van lekdetectie wordt duidelijk waar de oorzaak ligt. Soms weet u wel waar de oorzaak ligt, maar kan u niet de exacte plek achterhalen waar het lek zich bevindt. Wacht nooit te lang met het inschakelen van een loodgieter als u te maken heeft met lekkage. Dan kan het probleem alleen maar verergeren. Niet alleen uw woning heeft dan te maken met schade. Waterlekkage kan namelijk ook zorgen voor schimmels en deze kunnen uw gezondheid beïnvloeden. Kortom: bel altijd een loodgieter als u vochtplekken op uw plafond of muren ziet. U kunt contact met ons opnemen via het nummer 010 - 600 11 57 en wij helpen u snel met het verhelpen van de lekkage.

Lekkage Rotterdam uitgebreide service

Heeft u te kampen met een relatief kleine waterlekkage in uw badkamer? Of staat uw hele kelder vol met water? In alle gevallen bieden onze specialisten een uitgebreide service. Wij zorgen er met de juiste gereedschappen voor dat de schade hersteld wordt, en u snel weer door kunt gaan met uw dagelijkse werkzaamheden. In de regio Rotterdam zijn wij de expert op het gebied van lekkage!